1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479893 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2130227

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Rytter: Jag har hört att det har funnits ett problem med Edwin över en längre period, sen vad som till slut fick det att brista just vid den tidpunkten vet jag inte. Mer specifikt än så känns olustigt för mig att gå in på, då jag endast har fått det vidarebefordrat från personer med bättre insyn. Inget jag kan bekräfta som sant även om jag litar på det själv.

Jag tror inte att MoDo betalar ut lön till honom alls efter att kontraktet är brutet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
KB65:

Respekterar att du inget vill säga. Men det låter ju lite som man själv varit inne på och tänkt, han får inte lämna pga. prestation på isen, utan det måste vara något utanför som är problemet.

Antingen att han är helt fel i denna grupp och en energitjuv.
Eller så har han något form av personligt problem och han fått ultimatum av klubben och tillslut har det inte gått och kontraktet bryts.
Bara hoppas att vi slipper delar eller hela lönesumman.

Som du säger så låter ju Edwins eget uttalande lite kryptiskt, han ska alltså rehabilitera sig och fundera över sin fortsatta karriär.

Något står ju inte rätt till, tittar man på historiken så har han ju inte varit länge i klubbarna de senaste åren och själv bytt eller fått kicken (icke förlängt).

Hur som helst så önskar jag honom lycka till och hoppas jag det ordnar upp sig på det personliga planet om det är det som är problemet. Sedan är det synd ifall en sådan pass ung och talangfull spelare med fina kvalitéer väljer att lägga av med hockeyn. Han hade haft många år av fin karriär framför sig.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
KB65: En MoDo-podd nämnde väl en höftskada när han var lite "in och ut", en höftskada som inte skulle bli värre men som skulle kräva operation för att bli 100%. Lät som att det kom från en initierad källa nära laget.

Kan ju vara en delförklaring till motivationsproblemen, men gissningsvis något mer också, annars hade han väl bara hamnat på skadelistan?
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
KB65: tycker edwins uttalande själv varit lite suspekta också, typ att han ska ta sig en funderare över vad han vill pyssla med framöver.. om det ens är hockey han tänkt pyssla med så att säga.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Vi har då inte haft flyt med dessa hemvändare å dess skador i alla fall !
Kommentera