1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480922 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2131092

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
puffe:

Förstår inte vad du ser hos Styf? Har vårt spel gått framåt under honom? Har han korrigerat spelsystemet för att täppa till svagheterna?

Nej han har inte gjort nått av detta. Han tror fortfarande att han ska vända detta genom att fortsätta nöta på samma sätt och beordra spelarna att jobba hårdare och smartare. Han är precis som sin son inte mogen uppgiften han blivit tilldelad, och är förmodligen enormt pressad just nu. Vi skulle haft en erfaren ledare som headcoach istället för piva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Rytter: Jag ser ingen gudomlighet i Pappa Styf. Mer en lojal tjänare som ställde upp när åsnebrottaren o Ville inte höll måttet. Alltså en man, utan prestige, som tog över när inget alternativ fanns. Han har ett stort MoDo-hjärta, tror jag.

Att hans son inte är mogen, ,liksom flera andra juniorer är tydligt.

Men Piva-effekten har jag missat.

Hur lätt snyter vi fram en erfaren tränare ur näsan på kort sikt? Vi ska ju ändå ha en visionär inför kommande säsonger. Hoppas verkligen Karlin har mandat att lämna Västervik med hedern i behåll
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Rytter: Var hittar man en erfaren coach , som är ledig , denna tid på säsongen ? Men bättre kan ni , absolut ... sen om det är Styf's fel eller inte vete f-n
Kommentera