1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481092 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2131891

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Jag köper faktiskt inte ditt resonemang. Om det skulle vara så att Styf är nöd och tvungen att vara Head Coach och egentligen inte känner att han är rätt för jobbet: -Då skadar han ju klubben ännu mer genom att säga "ja". Det ansvaret och Modohjärtat har han väl?

Sedan undrar jag varför alla utgår från att Styf inte vill ha jobbet. Har någon frågat Styf och vet detta eller är det bara spekulationer?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: Jag vet inte, spekulerar bara, men tror det är svårt att tacka nej när vi för hundraelfte gången på några år inte har förtroende för huvudtränaren..

Får man frågan och förtroendet i läget Modo befann sej i, är det nog svårt att säga nej. Men som sagt, vem vet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
M Horava:

Spot on! Brinner man för en klubb eller företag och man blir tillsatt eller tillfrågad till en tjänst som man inte klarar av och där man skadar klubben/företaget har man hjärta ifall man säger "tyvärr jag är inte rätt för denna roll, men jag kan ta denna roll istället", det är riktigt hjärta. Men samtidigt är det nog många som vill göra karriär och tidigt hoppar på nästa högre roll som man inte är mogen för än. Sedan är det ju krasst så att alla har olika personlighet och egenskaper, vissa blir aldrig chefer, vissa stannar som chef på lägre nivåer medan vissa klättrar uppåt och blir tillslut VD eller liknande. Det har inget med hjärta och att ställa upp, det har med personlighet och kompetens att göra.

Jag tror också att Styf vill ha ett huvudtränarjobb, det är väl bara Puffe som tror att han inte vill ha det och Glader har hotat Styf till att ta jobbet.

Tycker ledarstaben ska sätta sig ner tillsammans Piva, Urban, Styf, Eriksson och Glader och diskutera ifall man ska göra förändringar. Ska man låta Piva ta över huvudansvaret eller är man fast i denna lösning och får ha som mål att rädda säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: Man måste ha klart för sig att det kan vara en taktik från Styfs sida. Kanske vill han ha jobbet som headcosch och gör sitt bästa för att behålla det, samtidigt som han utåt säger sig vara prestigelös.
Då slipper han en eventuell prestigeförlust om han behöver kliva av.

Man ska alltid ta sådana där utspel med en nypa salt.
Kommentera