1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481093 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2131923

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Detta stämmer ganska bra med min bild också. Att bli en ledare eller framgångsrik chef, det bygger på erfarenhet och personlighet. Visst det finns stjärnskott som kan göra gott jobb vid ung ålder, men för de flesta gäller att man måste ha personligheten, egenskaperna sam en viss erfarenhet och mognad. Ju större roll och ju mer ansvar ju mer av detta behöver du.

Vill man då bara framåt så kan det gå för fort och just detta att man visar driv och självförtroende lurar det som tillsätter positionen. Det kommer gå fort att nå sin inkompetensnivå.

Finns väl något citat från teori som också säger "I en hierarkisk organisation kommer varje anställd att befordras till sin inkompetensnivå"

Det finns inget sätt att veta detta påförhand, men jag tror tyvärr att Styf har nått dit och blivit befordrad till sin inkompetensnivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Vi har ingen aning vad som händer i kulisserna. Dessutom vad fanns det för alternativ?
Inte så jäkla enkelt att köpa varm korv med bröd ute på kalfjället. Men, håller med att man måste inse sina begränsningar, tar man ett uppdrag som är över sin kompetensnivå så kan ens karriär vara förbrukad ( gäller inte politiker, där räknas det som en merit)
Kommentera