1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2134982

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Mikkelson har inte varit bänkad. Han har varit skadad. Att han inte presterat i nivån vi hoppats på skyller jag väldigt mycket mer på tränarna och spelsystemet.

Ja, Gagnon hade förslitningsskador, som jag inte för mitt liv förstår hur vi skulle vetat om. Han hade knappt missat en enda match under flera år förutom ett benbrott förra säsongen.
Men, ska vi på den nivån kan jag tycka att det är konstigt att värva en förstemålvakt som drar på sig så många skador. Hur tänkte man när man kontrakterar Hellström som missar hela säsongen? Borde man inte tänkt på det innan?

Dvs, skador är väldigt svåra att veta om. Hade Puolins hälsena pajat igen, så kanske det vore dåligt scoutat, men de skador han haft har precis som Gagnon knappast gå att förutse.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Hellström? Han har inte fått något förlängt kontrakt. Han har fortfarande samma kontrakt som han fick av Grönberg. Han kommer verkligen inte få någonting förlängt.

Känns som man skulle kunna gå igenom i princip alla nyförvärv Glader gjort och ingen har levererat det som väntats utom Peters.

Poulins skador denna säsong har ingenting att göra med att han slet sin hälsena förra säsongen utan att han spelar ett aggressivt spel som straffat honom. Han är seriens bästa målvakt så när han är hel igen så är det värt det.

Precis som det i dessa tider med Covid är mycket svårare att hålla koll på spelares form. Det är endast Besse som är en flopp, Ingram verkar ha fått något missbruk under corona uppehållet vilket nu lett till en timeout från hockeyn. Vilket är svårt att veta.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Mycket bra försvarsuppställning:

1.Michael Boivin
1.Frank Corrado
2.Brendan Mikkelson
2.Anton Öhman
3.Tobias Viklund
3.William Wallinder
4.Jesper Dahlroth
4.Tommy Enström
5.Hugo Styf

Nu väntar vi på att det ska se lika bra ut framåt...
Låst ämne