1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480113 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2134999

Sv: Silly season - 2020
J F K: Hellström? Han har inte fått något förlängt kontrakt. Han har fortfarande samma kontrakt som han fick av Grönberg. Han kommer verkligen inte få någonting förlängt.

Känns som man skulle kunna gå igenom i princip alla nyförvärv Glader gjort och ingen har levererat det som väntats utom Peters.

Poulins skador denna säsong har ingenting att göra med att han slet sin hälsena förra säsongen utan att han spelar ett aggressivt spel som straffat honom. Han är seriens bästa målvakt så när han är hel igen så är det värt det.

Precis som det i dessa tider med Covid är mycket svårare att hålla koll på spelares form. Det är endast Besse som är en flopp, Ingram verkar ha fått något missbruk under corona uppehållet vilket nu lett till en timeout från hockeyn. Vilket är svårt att veta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales:

"Känns som man skulle kunna gå igenom i princip alla nyförvärv Glader gjort och ingen har levererat det som väntats utom Peters"

Harju 14p på 14m, Rockwood 11p på 11m samt Karla 25p på 22m, Boivin 1p på 1m.

Besse kommer säkert att ha bättre poängtotal än samtliga tillsammans bara han får träna ikapp och får lite tid med laget.

Så endast Besse som är en flopp? Ingram är inte en flopp alltså? Norbe och KJ som ska vara ledande offensiva backar och producerat i nivå med Rahimi kan man inte vänta sig mer av heller?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Läs mitt inlägg igen så kanske min poäng klarnar...
Låst ämne