1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480235 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2136826

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Du som verkar vara Umeåbo, har du läst krönikan av Gustav Pettersson i VK? Han är inte lite bitter! Några citat följer nedan:

"Björklöven föll i andra raka derbyt mot bottenlaget Modo, men det var en otrolig skillnad på 2-3-förlusten senast och den här 4-6-förlusten"

"Visst det var inte bra att förlora mot Modo idag. Andra raka förlusten mot det här, ganska dåliga Modo, men det har sina förklaringar"

"Isak Mantler stod en katastrofal match i Björklövens mål. Han släppte minst två, tre om man är lite hård och fyra om man är riktigt hård, enkla mål mot Modo. Med Kevin Poulin i mål hade Björklöven vunnit matchen"

"Sedan kommer inte Mantler vara så här usel i varje match fram till att Poulin är tillbaka så lugn, men visst kanske Kenttä borde lånat in en målvakt när Poulin skadades"

"Modo kanske skrattar nu, men jag kan lova att Björklöven skrattar sist. Modos säsong kommer att ta slut långt före Björklövens"

"Till sist så påminde Peter Lyth oss alla om vem han är, en av seriens sämsta domare. Hans domarinsats idag var virrig, orättvist och gynnade ett destruktivt sätt att spela hockey. Modo tog vara på den nivån, spelade grisigt och Axel Ottosson kunde fått en jobbig skada av Johan Harjus knätackling. Den bästa hämnden på det är att Björklöven vinner de kommande mötena med Modo"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Rockson: Tydligt att den här personen har mentala problem.
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Rockson: Haha fy fasiken vilken jäkla amatörjournalist! Måste vara Lövens hejarklacksledare det där. Hur kan man ens gå till attack mot motståndarlaget på det där pinsamma sättet "Modo kanske skrattar nu, men jag kan lova att Björklöven skrattar sist. Modos säsong kommer att ta slut långt före Björklövens". Skriker att Modo är hans ”hatlag”
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Rockson:
Vissa poänger har han
- Mantler gjorde ingen bra match
- sannolikt blir lövens säsong längre än vår.
- Jag tycker inte vi var jättebra men vi vann iaf.

Som någon skrev här igår jag tror faktiskt vi är Björklövens ”bogeyteam”. En annan faktor jag tror spelar roll är att spelarna fått för sig ”vi är bra på derbyn” denna säsong.
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Rockson: Vilken pajas den där Pettersson är. Ingen är ens på det här forumet så fruktansvärt enögd och bitter som han verkar vara. Jag tycker nog inte att Löven ska gnälla på domarna. Snarare ska de vara rätt nöjda med att de fick flera 50/50 med sig. Ja, det var ett friläge där det skulle varit utvisning, för så fri var han inte att det skulle varit straff.

Så dålig var verkligen inte Mantler. Jag tycker att han kanske inte hade sin bästa match, men när man börjar kräva att han ska ta Karlas puck exempelvis, så blir det bara löjligt. (Kanske inte Pettersson, men den likaledes rödnäseförsedde Loven4ever). Det är faktiskt vara Åströms mål man kan lasta honom för.

Sedan kan man också ifrågasätta hur Sehlin får åka in i Peters innan han slår in pucken. Som domsluten varit tidigare är det oerhört märkligt att man först får åka in i målvakten som står i målgården och sedan sätta pucken strax efter det.

Men, inte var det en stabil seger direkt med tanke på utvisningarna. Förutom dessa kändes Löven ganska ofarliga.
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Rockson: Kommunist-journalisterna här i stan är generellt ganska förvirrade. Ger toppbetyg till kisskonstnärer och annat skit. Får alltid ett leende när Lövare ska börja tugga om vad de har erbjudit till hockeyvärlden. Tore Öqvist var tyvärr bara OK, Umeå.
Det är dock upp till MoDo-ledningen nu att se till att vi blir Grisgänget Nr.1 från botten som Umeå kommer att komma ihåg senare i vår.
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Rockson: Det är ju ganska stor skillnad i år då vi ligger där vi ligger. Men det lät ju typ sådär efter varje match förra året också. MoDo var svindåliga, fick enkla mål och Löven borde egentligen ha vunnit. Trots 8 av 12 poäng till oss under grundserien.
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Rockson: intressant då man studerar tabellen, de två lag som klart toppar den har enbart svenska spelare, ja Madsen i Tik men han räknar jag som svensk
Kommentera