1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2136823

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
JoseGonzales: Allt jag stjäl runt om i Umeå kommun går direkt via Swish till Karlkvist. Därför karln alltid ser så glad ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Costanza: Att stjäla från kommunen är mer regel än undantag i Umeå. Halva kommunen går på kulturbidrag och har inte råd med antirasistiska, veganska, nyckelhålsmärkta och samiska produkter utan stölder.
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo 2021-01-29
Du som verkar vara Umeåbo, har du läst krönikan av Gustav Pettersson i VK? Han är inte lite bitter! Några citat följer nedan:

"Björklöven föll i andra raka derbyt mot bottenlaget Modo, men det var en otrolig skillnad på 2-3-förlusten senast och den här 4-6-förlusten"

"Visst det var inte bra att förlora mot Modo idag. Andra raka förlusten mot det här, ganska dåliga Modo, men det har sina förklaringar"

"Isak Mantler stod en katastrofal match i Björklövens mål. Han släppte minst två, tre om man är lite hård och fyra om man är riktigt hård, enkla mål mot Modo. Med Kevin Poulin i mål hade Björklöven vunnit matchen"

"Sedan kommer inte Mantler vara så här usel i varje match fram till att Poulin är tillbaka så lugn, men visst kanske Kenttä borde lånat in en målvakt när Poulin skadades"

"Modo kanske skrattar nu, men jag kan lova att Björklöven skrattar sist. Modos säsong kommer att ta slut långt före Björklövens"

"Till sist så påminde Peter Lyth oss alla om vem han är, en av seriens sämsta domare. Hans domarinsats idag var virrig, orättvist och gynnade ett destruktivt sätt att spela hockey. Modo tog vara på den nivån, spelade grisigt och Axel Ottosson kunde fått en jobbig skada av Johan Harjus knätackling. Den bästa hämnden på det är att Björklöven vinner de kommande mötena med Modo"
Kommentera