1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481935 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2137300

Sv: Apropå ingenting...
Eller: Okej trodde det var självklart. När BH flytten hände så blev han kriteserad av varenda nyhetssajt som finns (aftonbladet ,expressen, hockeynews m.m). Det var sommarens snackis och det var inte en enda person som tyckte att BH skötte det snyggt även jag. Så att han inte tagit skit är rent av fel. Alla kanske inte läsar artiklar om hockey utan bara kollar hockey så om du på riktigt inte förtog vad jag menade så ber jag om ursäkt för att jag skrattade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Lägg ned. Björn betedde sig som en skithög och har mentala problem. eller åtminstone hade det. han misskötte delar av sitt jobb och framförallt när han ville lämna betedde han sig oerhört illa.

Det är som du försöker försvara Ted Bundy som en snäll person som bara var lite missförstådd.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Om Modo och Leksand möts i Övik dom närmaste åren och Björn Hellkvist står i Leksands bås, så har jag ett råd till Björn. Jag föreslår att han tar på sig blöjor, för Oj Oj Oj vilken ofattbar tung kväll det kommer bli för honom !!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: skit ska ha skit
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: du är inne i Modos bok nu och söker tröst och förlåtelse för en bedragare/svikare/brunskjorta/åsnebrottare. Så vad hade du förväntat dig?
Kommentera