1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478710 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2137721

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Är Modo för dåligt tränade? Efter varje gång vi gjort en kämpainsats så ser vi energilösa ut. Vi kanske varken har fysik eller eller huvuden för att orka prestera två matcher i rad..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Gusse: ja det ser så ut, Taif spelade en relativt tät match mot Tik i fredags plus resor men såg väldigt pigga o spelsugna ut, vi var ett gäng som såg helt slutkörda ut
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Gusse: Jag tror att det är väldigt mycket enklare än så!
I nuläget har vi ett spelsystem som är obra för att utrycka det milt, spelarna får jobba enormt mycket i egen zon, jaga puck och har väldiga problem att starta vettiga anfall eftersom så fort vi får pucken så måste 4 av 5 byta och Modo tvingas lobba ut puck eller blir av med den i mittzonen och motståndarna kan kontra när vi har halva femman i båset.

När det sedan går tungt så har man egentligen ingenting i taktikväg eller spelsätt för att bryta negativa trender, det fungerar några enstaka gånger pga individuell skicklighet men det är oerhört sällan Modo kan stänga ned en match, försvara en ledning, återta ett tappat momenten eller en ledning, ja inte ens i BP eller PP har vi något som framgångsrikt får kallas för spelsystem, därav är vi sämst i allsvenskan i spelformen BP och en av dom sämsta i PP.

När våran invärvade första kedja inte levererar på sin individuella skicklighet och Peters storspelar så blir det som det för starka morgonkaffet, fritt fall från gomseglet ner till arslet.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Gusse: Modo skulle aldrig i helvete erkänna en sån sak med tanke på avtalet dom har med Modo sports Academy !

Nån ting är det ju !!
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Gusse: modos spel el avsaknad av spel är en gåta, spelare driver ut från egen zon utan att bli störd mitt på plan passar han direkt till en Taif-spelare med kontring som följd, fanns knappt en passning som gick till en medspelare i uppspelsfaserna o den som gick fram var ett par meter framför som medspelaren bara kunde fösa el skicka framåt till Taifs backar
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 2021-01-31
Gusse: Tror det handlar mycket om det mentala, plus en mix av det ni redan är inne på om Styf men också att jag kan tycka eran forwardssida är lite felbyggd från början.
Ni lyckas spela bra enstaka matcher mot topplagen men har inte det egna spelet som håller när ni förväntas vara spelförande. Glader och CO har fortfarande lite att bevisa kan jag tycka. Widebro har väl dessutom själv erkänt att det är resterande sportsliga ledningen och inte Glader som är ansvarig för rekryteringen av Ville.

Vet ni håller Widebro högt men även där kan jag ifrågasätta kompetensen över den lösningen.
Ni har alla förutsättningar att vara ledande i HA, men måste börja hitta en röd tråd nånstans. Ibte säker på att ni skall gå vägen och köra på Freddan den dagen han lämnar Timrå heller. Ni måste hitta er egen identitet nånstans som sagt.
Kommentera