1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2142295

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
sa innan matchen att man inte ska förvänta sig nåt men var ändå ganska stor skillnad i åtminstone två av perioderna mot hur det har sett ut innan. glid inte iväg nu utan fortsätt på inslagen väg och bli ännu bättre så får vi se hur långt det kan bli, om det kan bli topp 10 till och med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
BobbyG:

Jag tycker vi kan vara mer än nöjd med denna första match av 16. Arbetsinsatsen över 60 minuter har vi bara kommit i närheten av i löven/Timrå matcherna.

Visst att vi tappade i andra och var lite tillbaka i gamla synder. Men annars tycker jag vi är bättre än VH i 5 mot 5. Vi ska tänka på att det är ett lag utan självförtroende, så vibfårnkriga hårt för målen. En sebbe o i form hade satt sitt bp friläge.

Största skillnaden idag är att vi inte lyckas utnyttja vårt PP, hade vi gjort första målet i de situationerna hade vi kunnat gå ifrån och vinna komfortabelt. Idag hade vi inga korkade utvisningar heller och det är för att spelarna arbetar klart situationerna och inte åker och petar med klubban.

Vi fick dessutom med oss fler farliga spelvändningar, äntligen utnyttjar vi att vi har snabba spelare som SO som sticker direkt och vi spelar mycket rakare och snabbare.

Med två nyförvärv in som spetsar truppen kan vi nog undvika kval.

Sedsnnär det uppfriskande att få höra en vettig efter matchen intervju.

Skönt med två poäng som hade kunnat vara tre, men jag tar denna start alla dagar i veckan, Nu ser vi fram emot Almtuna matchen på måndag.
Kommentera