1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474549 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2143043

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
SKiLMY: Tålamod ?? Hallå, hallå !!! Som jag skrivit så handlar det här om att ingen i föreningen Modo såg att laget var i fritt fall ! Det här handlar inte om att det är Strinnholms eller Gladers son som är tränare. Om vilken djävla idiot som helst ser att det inte fungerar, då måste det finnas personer som är kopplade till föreningen Modo, som kan dra i NÖDBROMSEN !!! Ungefär som om du åker med i ett tåg, som du ser är på väg mot en bro som har rasat, då drar man i NÖDBROMSEN !! Om Modo börjar vinna nu, så är inte det hela lösningen. Lösningen är att sätta in hockeykunnigt folk i styrelsen, Pierre Hedin är inte lösningen. Människor sitter som djävla frågetecken än efter intervjun, ingen djävel förstår vad han menar. Strinnholm är bra, men han behöver hockeykunnigt folk kring sig, så han vet vad han ska säga. Det finns mycket hockeykunniga människor i Övik som lallar runt som katten runt en het gröt och vågar inte uttala sig om Modo. Dra ut tummen ur röven och börja jobba i styrelsen. Byt ut delar av styrelsen ! Jag har följt Modo i över 40år och tiden från i våras fram till nu, det är fan i mig det mest pinsammaste jag sett i Modo !!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Modoit i Umeå: jo men samtidigt, det jag menar är att jag ändå uppskattar att det finns lite tålamod i föreningen. Att föreningen är i fritt fall tror jag varenda människa i den här förening har sett. Vad ska föreningen ha gjort annorlunda? Vi har ju bytt tränare 2 gånger denna säsong? Ska man ha sprakat tidigare? Då har man ju inte ens gett den tränare som styr skutan någon tid överhuvudtaget att försöka hitta på någon lösning på problemet. Det hade ju kunnat lösa sig.

Jag kan hålla med Magnus med att det är för mycket fokus kring att ha ett ”fint”, väldigt riskfyllt spel. Det som det handlar om är att anpassa sin spelidé till materialet tror jag. Det vikigaste är att vinna matcher, jag tror inte någon bryr sig i detta forum hur det ser ut så länge det är 3 poäng.

Men det är svårt det där, man vill ju ändå att det är föreningen som styr vilken inriktning på spel vi ska ha, inte varje tränare. Se Skellefteå som exempel.
Kommentera

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Modoit i Umeå: Ligger inte problemet i det motsatta? Att alla drar i handbromsen exakt hela tiden, så vi aldrig får chans att få upp nån ordentlig fart?

Som Harald sa i intervjun 15 tränarbyten på tolv år, och dessutom typ 7 sportchefsbyten, nån gång får man va nöjd med det man har och inte lyssna på oss fans som kräver avgångar så fort vi har en mellan-säsong. Tålamod är nyckeln. Men det känns väl som att det nu var rätt val att köra på Magnus den här gången.
Kommentera

Sv: Vita hästen - MoDo 2021-02-06
Modoit i Umeå: Jag har missat intervjun du skriver om. Var det en intervju med Pierre Hedin?
Kommentera