1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2144299

Sv: Almtuna - Modo 2021-02-08
JoseGonzales: Japp. Ganska stor egentligen. Det syns rejäla skillnader till det bättre, men då vi inte hunnit träna särskilt mycket så faller vi ofta tillbaka till gamla synder. Det är stora avsteg från Hellkvist-hockey till ett mycket mer samlat spel i alla zoner. Påminner faktiskt en del om hur Löven spelade ifjol med mindre risktagande.

Sedan är vi som sagt väldigt stukade och saknar en del pjäser. Vi behöver offensiv spets för att på allvar kunna hota några andra lag i ett slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2021-02-08
J F K: Att se stor förändring så snabbt är positivt, då jobbar han tydligt med att ändra systemet. Men när man hamnar i svåra situationer är det lätt att man går på muskelminnet och då faller tillbaka i gamla synder. Men ni behöver inte oroa er, ni kommer absolut inte behöva kvala er kvar. Att slåss om ett slutspel, kanske.

Ni borde landa någonting till tycker jag. Hörde en intervju med Kenttä igår och det är tydligen en jävla skillnad på att få spelare nu, han sa att alla klubbar hugger om samma spelare nu så det är inte riktigt klubbarnas marknad längre..
Kommentera