1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2144402

Sv: Silly season - 2020
Gavelo:

Efter att ha läst intervjun tror jag Sundkvist är en av kandidaterna man kollat på till nästa år. Känns som han själv är sugen och jag tror Modo haft ögonen på honom också.

Tycker han pratar en hel dom framtiden och är han helt rätt citerad så tycker jag mig se att han själv tittar på vad som kan hända nästa år.

T.ex:

" Dom la korten på bordet och talade om att det finns en större potential för det här också. Det raka samtalet från Glader gjorde mig väldigt inspirerad."

Vad menar han med större potential? En fortsättning som headcoach nästa år i potten?

"Det kommer ta kanske tre-fem år att få den identiteten, men vi jobbar här och nu för att få den absolut bästa grunden att fortsätta jobba på efter säsongen."

Låter som han är intresserad att påbörja något och lägga grunden och kanske vara med och slutföra det också.

I övrigt så tycker jag han säger "rätt saker" och tycker faktiskt det är uppfriskande med någon som är tydligt att det enkla inte behöver vara fult ifall det leder till att man vinner matcher. Dessutom en rak, enkel och snabb hockey är väl något som varit vår identitet och denna får gärna komma tillbaka. Minns under Bäckman där var ju matchen över om vi tog ledningen med 1-0 för då nötte vi ner och kontrade sönder våra motståndare över 60 minuter.

Blir intressant att se hur dessa återstående matcher ser ut, kanske man kan se detta som en form av provanställning för honom.

Vem väljer ni av Sundkvist eller Karlin? Ser ni Sundkvist som ett alternativ till huvudtränare även nästa år?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter:
Jag skulle kanske föredra Karlin men gör Sundqvist ett bra jobb så är det klart intressant. Han verkar iaf så intresserad av att ge 4 kedjan speltid så jag gissar att han han kommer kräva ett fullt lag. Men skulle gärna se Horsky,
Sundqvist
Horsky/ Piva.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
En klar nu!
Låst ämne