1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481522 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2145593

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
Sven Tuta: Har svårt att se att just 5-6 spelare skulle vara aktuell. Glader Har ju försökt med värva allt på marknaden men ej lyckats. Och nu kan dom lika gärna spara pengarna för det är bara kasta dom i sjön.

Glader måste kliva av tills nästa säsong, har man ej åtgärdat bristerna som varit sedan september och nu är vi i februari så har man misslyckats totalt.

Han har felat i både tränare och spelare. Sådana här grejer kan man ej börja med nu. Man gick in i serien med en för dålig trupp och dålig rekrytering av tränare. Nä gör om gör rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
Dundee: börja känna så med. Alldeles för mycket chansningar. Tex En första femma på lån typ. för många misslyckanden och alldeles för sent agerande. Om ens agerande. Undra hur bakbunden dock han varit i år. Är alla beslut hans? Nästa år vill jag gärna ha ett seniorlag, en erfaren tränare, och en trupp som till större delen är satt tidigt utan massa lån som får spela in sig tidigt. Men det är jag det. Förväntar mig att vi sparat en jäkla massa pengar detta år iom ickeagerandet så att vi får ett jäkla bra år nästa år.
Kommentera