1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2145812

Sv: Modo - Aik 2021-02-10
Nisse på Mon or: Du missförstår mig. Jag menar att förutom de på kontrakt ska vi försöka skriva med de jag listade. Då ser det ut såhär för att vara tydlig:

Kontrakt:
-Peters

-Dahlrot
-Mikkelsson
-Styf
-Viklund
-Wallinder

-Lindewall
-Aagard
-Sebbe O
-Sylwander


Förläng med:
-Åhström
-Tjernström
-Strömgren


Skriv om vi kan:
- Rockwood - om han visar förmåga att utvecklas i spelet utan puck.
- Harju - om han vill.
- Jellvert - kan möjligtvis få andra erbjudanden.
- Enström - om han spelar vidare


Det är 10 FW, 6 backar. => Då behöver vi 4 FW, 2 backar. Värva Oscar Pettersson som energispelare för 4:e kedjan. Sedan ren spets på övriga positioner. En 1:a center, en ytterforward till 1:a, en ytterforward till 2.a kedjan. Ren spets på backposition också.


Sen kan man ju fråga sig varför man ska behålla så stor del av truppen när det gått skit?

Delvis för att varje värvning innebär en risktagning. Säg att det är 35% chans att ett förvärv blir misslyckat. Ju fler förvärv, desto större risk. Betydligt lättare och mer framgångsrikt att utveckla sina egna spelare. Ex. kan vi utveckla Rockys defensiva spel har vi HA:s bästa andre center. Mindre risk i det än att värva helt nytt.

Men mest för att det är inte materialet det är fel på, det är kontinuiteten samt ett ytterst tveksamt tränarval i säsongsstarten . Med tanke på att 2 av HAs absolut bästa tränare är från Ö-vik så är ska vi köra på nån av dem på ett längre kontrakt, 3 år.

Sen kan man ju konstatera att vi varit väldigt skadedrabbade.
Kommentera