1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483969 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2147534

Sv: Silly season - 2020
J F K: Jag håller med om mycket, nej, det här materialet klarar inte av puck possession hockey. MEN:

Jag tror att det handlar mer om hur man ser på årets säsong. Du har uppenbarligen inte gett upp hoppet om slutspel än. Glader och Widebro är uppenbarligen rädd för att åka ur.

Jag delar nog Lückners mer balanserade approach att det här är ett förlorat år men att försprånget neråt är för stort för att vi ska tappa det. Bättre spara pengarna och matcha spelare vi kan bygga på nästa år och som gjort det bra i år. Åhström tex.


Och med mitt/Lückners perspektiv, då får man fråga sig: Är det här spelet som Sunken förespråkar ett spel som kommer göra oss framgångsrika på sikt? => Är det modern, framgångsrik hockey? Tillåter det oss att nyttja vårt fantastiska hockeygym på bästa sätt så att juniorer kan enkelt flytta över till A-laget? Är det attraktivt för offensiva spetsspelare (som vi ofta behöver värva in)? Kommer det att attrahera publik och intäkter?

Svaret på alla dessa är Nej. Detta kommer alltså inte göra oss framgångsrika på sikt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Ogie Ogilthorpe: Där håller jag med dig. för mig handlar det om att överleva och hoppas litegrann på ett slutspel för att slippa lägga sig ned och dö redan...

men, framåt ska vi inte spela sådär. Absolut inte. vi måste bestämma oss för en tränare och värva spelare som passar in i den mån man kan välja sådant i allsvenskan när man är så långt ned i näringskedjan. Men, men både Modo och tränaren bör ha målsättningen en positiv och utvecklande hockey och inte det Magnus vill spela, oavsett hur framgångsrik den skulle kunna vara.

vi kommer nog ha klart bäst ekonomi, så fixa tränare och börja dra i rätt spelare nu.
Låst ämne