1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479659 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2150298

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Detta gäller enligt FHM
Folkhälsomyndigheten rekommenderar att alla som reser in i Sverige testar sig för covid-19, testar sig ytterligare en gång fem dagar efter hemresan och stannar hemma i minst sju dagar efter ankomst till Sverige. Om du inte utvecklar symtom eller testar positivt under de sju dagarna kan du efter det röra dig i samhället men du ska alltid följa de råd och rekommendationer som gäller för alla. Planera därför för att kunna stanna hemma efter inresa till Sverige.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Foldron: Det är just rekommendationer och inget lagstadgat.
Om jag rest och testat mig före och efter resan så har jag (som jag ser det) eliminerat risken att tagit med mig någon smitta och därför känns karantän överkurs.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Foldron:

Nyckeln är "rekommenderar", det finns alltså inget förbud eller liknande mot detta. Kan man med regelbundna tester påvisa att någon inte är smittad är blivit smittat så borde detta vara substitut till att sitta i karantän.

Ska man följa rekommendationerna så borde det vara omöjligt att spela hockey överhuvudtaget då vissa län har rekommendationer att man inte ska resa in och ut ur länen.
Låst ämne