1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481840 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2151453

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Gavelo: Men är du på riktigt? Killen var -3 och var en hårsmån från att orsaka ytterligare ett mål i baken när han misslyckades med en rensning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Bad_Brett: Han gör såklart misstag men nämn en forward hos oss som är felfri ikväll? Han har en fantastisk förmåga att komma ut med puck i dueller, han spelar lite för smart och innovativt för sin omgivning.

Minns du när han tokswingade målramen så målisen och backen var övertygade om att pucken var där medans Sylwander kunde lägga in den på andra sidan buren från slottet? Jag har sett en del hockey men jag har aldrig sett en forward göra sådär. Han har en smartness som inte borde finnas när man är 18.

Man ser också hur orädd och självsäker han är på små ytor offensivt. Det som är allra mest tilltalande är att han inte ber om ursäkt och gör det gång på gång, trots att det oftast inte går vägen.

Vilket raljerande, kanske jag som är far? ;-)
Kommentera

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Bad_Brett: Ja jag är på riktigt, jag tittar inte bara på statistiken, jag ser till helheten och där är han fruktansvärt bra.
Som sagt, slår inte bort passningar, vinner puckarna och är enormt kreativ med pucken, är väl bara Rockwood som är mer kreativ men han är inte lika komplett som spelare.

Att man missar en rensning är knappast unikt i Modo, så jag anser att Theodore är våran mest kompletta spelare och som inte gjort en dålig match sen han kom.
Helt klart ett av dom större framtidsnamnen i svensk hockey.
Kommentera

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
Bad_Brett: -2 va? Lika bra +/- som Rockwood, tror jag.

Inte för att minus 2 är bra, men rätt ska vara rätt
Kommentera