1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481845 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2151477

Sv: Aik - Modo 2021-02-17
MikkeLaagåård:

Niderbach är såklart riktigt bra, han spelar ett spel som är väldigt ovanligt för en 18-åring.Till skillnad från våra andra juniorer så förtjänar han sin plats i laget och gör laget bättre. Han verkar också vara väldigt bra skolad och ligger ofta rätt.

Han gör väldigt mycket smarta saker på isen, det du nämner när han gick lös på stolpen är ju fantastiskt. Först när jag såg det tänkte jag "vad fan gör han, missar han pucken så rejält den är ju inte i närheten", tills jag insåg att det var för att finta målvakten och tro att pucken var på den sidan.

Sedan har han såklart saker att jobba på, men vilken 18-åring har inte det. Skulle inte gå så långt att kalla honom vår bästa forward och bäst match efter match, men helt klart tillhör han topp6 i laget och ska spela högt upp.

Skulle gärna se att han fortsätter sin utveckling hos oss om han inte slår sig in i Frölunda nästa år. Han skulle kunna blomma ut till en av de bättre centrarna i ligan om han får vara med från start. För han är för bra för att spela J20.
Kommentera