1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2152193

Sv: Silly season - 2020
Steken84: känns som modo måste sluta putta in så många juniorer i laget och satsa mer på seniorlag så länge vi är i hockeyallsvenskan. För blir de bra så drar de ju bara direkt. Skall vi vara något farmarlag till shl. Känns viktigare att vi satsar för modos bästa så att vi har en chans att gå upp. Alla år i hockeyallsvenskan med massvis med speltid för juniorer har ju inte direkt givit oss något speciellt utan vi har varit ett bottenlag de flesta av säsongerna. Man blir ju bara lack att de drar så fort de har chansen. Varför skall vi satsa så hårt på junisar då. Bättre då kanske att max 1-2 får spela per år?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
wolper: Delar helt och fullt dina åsikter. Hockeyallsvenskan är en serie för män, inte pojkar. Om det kan man naturligtvis tycka vad man vill.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
wolper: Ja, eller så kanske vi måste kravställa hårdare mot juniorlagen. Det viktigaste kanske inte ska vara att vinna SM, utan det viktigaste måste vara att förbereda spelarna för spel i representationslaget. Jag tycker att vi varit oerhört dåliga där.
Niederbach är - och det är jobbigt att erkänna - väldigt mycket bättre utbildad än de juniorforwards vi tar fram. Våra är tekniskt skickliga och väldigt duktiga individuellt, men taktiskt är de inte alls bra.
Låst ämne