1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

357392 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2153858

Sv: Silly season - 2020
Smurfen: Jag ska vara ärlig.

Jag vill verkligen, verkligen, verkligen ha Freddan.

- Han har i timrå verkligen visat att han kan sätta ett försvarspel och jag blir bara mer och mer övertygad att Freddan och inte Harald var den stora anledningen till vårt fantastiska spel i egen zon under guldåren.

- Han har erfarenhet som scout, och hade ett rätt gott öga under dessa år. Vi behöver den erfarenheten för att stötta Glader.

- Har har sportschefserfarenhet, dvs ser helheten. Han har tränat juniorlag. Här har vi en kandidat som kan få samspelet med hockeygym att funka, för låt oss vara ärlig, det gör det inte fullt ut. Finns outnyttjad potential här.

- Högt arbete och skridskoåkning på hans lag.

- Han har hanterat den press som det innebär att spela i modo under en stor del av sin karriär. Han kommer inte vika ner sig.Tar man en seriös approach, som man gör i näringslivet, lägger känslor och allmänt löst tyckande åt sidan och gör en kravspecifikation så inser man att han är personen som uppfyller våra krav. Sunken gör det inte, Karlin - nja...

Problemet är väl varför ska han ta jobbet? Jag tror man får erbjuda dels ett väldigt välavlönat kontrakt I SHL-klass, men framförallt ett långt kontrakt - 4 år.
+3
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Ogie Ogilthorpe:
Jag hoppas på Sunken, dels för att vi redan innan säsongen är över har en tränare för nästa år som kan hjälpa Glader att bygga truppen för nästa säsong. Då värvas spelare in som passar i hans modell, och han får lång tid med att forma truppen.
Dels också för Sunken spelar en enkel hockey och någonstans måste Modo inse att det måste grisas lite för att någon gång kunna ta steget till SHL.
+6
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Ogie Ogilthorpe: Men hur stor är chansen att Freddan väljer Modo före Timrå då ?
Tror den chansen är väldigt liten , tyvärr !
Låst ämne