1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

354301 inlägg · 3910 ämnen

Inlägg #2154594

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Du bör låta bli att sätta stämplar på folk, det är rätt osnyggt uppträdande.

Jag är realistisk. När saker är bra, då säger jag det, när det är dåligt då säger jag det. Jag är inte missnöjd med säsongen, jag tycker att den blev ungefär som man kan förvänta sig med förutsättningarna. VI hade kvar 4 spelare från förra årets lag som var ordinarie, vi tappade vår tränare otroligt sent. Jag är också extremt nöjd med hur föreningen sköter ekonomin, och den sparsamhet som råder. Det är en garant för att vi ska gå upp.

Däremot är jag inte nöjd när föreningen sköter saker dåligt. Tex tar för stora risker i tränarekryteringen, många tveksamma spelarvärvningar, sätter en för hög målsättning utåt. Att bryggan till hockeygym inte funkar. Att man satt en strategi i grannes grabb + tempofylld hockey som man inte håller sig till (den kan vara fel, men då byter man ut strategin och håller sig till den nya) Och att många misstag upprepas år efter år. Det är jag missnöjd med. Med rätta.

Jag är också skeptisk till att Glader inte gör sitt jobb. Det bör rimligen vara att signa Wallinder till nästa år i första hand, inte att signa avdankade spelare från ryssland och HA till slutspurten.


Rimligen, realistiskt så slutar vi på 60-64 poäng, skulle gissa på exakt 62.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe: Har roat mig med att scouta lite inför nästa säsong....ställde mig lite frågor. Typ vem blir spelaren 20-23 år som får ett genombrottsår offensivt och belönas med ett SHL-kontrakt, typ OSL i år och m.fl tidigare år...

Efter lite funderande, fan vet om det inte blir tim wahlgren....

Och vem blir nästa Jonathan Johnsson - en late bloomer som går den långa vägen? Ja, känns som att Felix Olsson i Tingsryd är en spelare vi borde värva....
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe:
Wallinder har väl kontrakt över nästa säsong, att SHL plockar kan vi inte göra så mkt åt. Angående ekonmin är jag helt enig den ger ett svängrum oavsett strategi.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe:

Du vet inte vad du gett dig in på nu, varje påstående du kommer med kommer det krävas bevis eller fakta för. Vänta och se.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe: Förlåt om jag satte en stämpel på dej, tror bara att vi fortfarande kan sikta uppåt mer än nedåt.

Wallinders framtid och hans beslut ska du kanske inte belasta Glader för(om du inte har väldigt inside info). Har Glader slarvat bort Wallinder inför kommande säsong?
Gärna mer fakta kring detta isåfall.

Jag tror vi slutar på högre poäng och är närmre tionde än trettondeplats. Men vi får se
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe: Wallinder är redan kontrakterad över nästa år(som såklart kan brytas)
+2
Kommentera