1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

354242 inlägg · 3910 ämnen

Inlägg #2154577

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe: Du är en riktig Modoit, supernegativ, Jag är också en riktig Modoit Ljumt positiv(vi är inte många som bara ser elände, men...)

Tycker Väsby ska plocka minst sex poäng av Almtuna, sedan vinner givetvis kristianstad hemma .

Almtuna är målet
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Du bör låta bli att sätta stämplar på folk, det är rätt osnyggt uppträdande.

Jag är realistisk. När saker är bra, då säger jag det, när det är dåligt då säger jag det. Jag är inte missnöjd med säsongen, jag tycker att den blev ungefär som man kan förvänta sig med förutsättningarna. VI hade kvar 4 spelare från förra årets lag som var ordinarie, vi tappade vår tränare otroligt sent. Jag är också extremt nöjd med hur föreningen sköter ekonomin, och den sparsamhet som råder. Det är en garant för att vi ska gå upp.

Däremot är jag inte nöjd när föreningen sköter saker dåligt. Tex tar för stora risker i tränarekryteringen, många tveksamma spelarvärvningar, sätter en för hög målsättning utåt. Att bryggan till hockeygym inte funkar. Att man satt en strategi i grannes grabb + tempofylld hockey som man inte håller sig till (den kan vara fel, men då byter man ut strategin och håller sig till den nya) Och att många misstag upprepas år efter år. Det är jag missnöjd med. Med rätta.

Jag är också skeptisk till att Glader inte gör sitt jobb. Det bör rimligen vara att signa Wallinder till nästa år i första hand, inte att signa avdankade spelare från ryssland och HA till slutspurten.


Rimligen, realistiskt så slutar vi på 60-64 poäng, skulle gissa på exakt 62.
+4
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: jag har gett upp i alla fall.
Det är för mig viktigare att klara oss undan kval nedåt än att åka ut direkt i åttondelsfinal.
+1
Kommentera