1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

354217 inlägg · 3910 ämnen

Inlägg #2154634

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe:
Harju/Felix i Tingsryd ser väldigt intressanta ut. Tittande också på Tim W men merparten av hans poäng har kommit mellan 6 januari till 6 februari sen är det tomt, 12p på 15 matcher. På senaste 8 matcherna är det 3p nu kan man hålla på sådär hela tiden.

Men om man jämför honom med Felix O så tycker jag Felix äger matcherna på ett annat sätt. Det finns dessutom en koppling till Glader, hans syrra Melinda O har Glader plockat till Luleå. Intressant med Felix O är att han hade 5 p på de första 15 matcherna. 5 av de första 15 var mot topplag SSK/TIK/Löven. AIK två ggr men då var inte AIK ett topplag.

Till din lista vill jag lägga Oskar P i Vvik.

Övriga är Måns C i Mora
Kim J i hästen
Roos I BIK
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Harju vurmade jag för då han var i Piteå har för mig han lirade med vår Oskar Öhman där o de gjorde en massa poäng, kan minnas fel men då tog Bik honom, OP har utvecklats starkt !
+1
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Menade inte att vi skulle värva Tim W. Jag tror att han kommer att ha en break out season nästa år, men tror inte det skulle ske i MoDo...(då skulle jag hellre gå efter lillebrorsorna, de har blivit misshandlade i Krik och jag tro de skulle kunna bredda till situationen rejält i tredjekedjan)

Intressanta namn du hade, Roos hade jag helt missat. Känns som en ersättare till Wallinder.
+1
Kommentera