1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

354372 inlägg · 3910 ämnen

Inlägg #2154639

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Menade inte att vi skulle värva Tim W. Jag tror att han kommer att ha en break out season nästa år, men tror inte det skulle ske i MoDo...(då skulle jag hellre gå efter lillebrorsorna, de har blivit misshandlade i Krik och jag tro de skulle kunna bredda till situationen rejält i tredjekedjan)

Intressanta namn du hade, Roos hade jag helt missat. Känns som en ersättare till Wallinder.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe:

Fast nog bör vi sikta högre än wahlgren bröderna om vi ska behålla och satsa på alla andra juniorer du nämner. Finns en anledning att de inte får de stora roller de trodde i kik och det är att de inte är tillräckligt bra.

Vi har sett vad en för junior trupp kan leda till i år, att då ha lp, åhström, Strömgren, Lindewall, wahlgrenx2, tjärnström i truppen på forwardssidan är att upprepa samma misstag igen.

Nej vi måste tyvärr prioritera dvs välja bort några, vi kan ju inte satsa på varje junior med modoanknytning bara för de kan bli något.

Ser det som att vi har 3-4 positioner på forwardssidan som kan vara till för junior spelare som kan utvecklas. Men vissa ska varava med spel i j20 så de får matchas in i lagom takt, Strömgren och Lindewall är för mig givna, så då är det inte många platser kvar.
+5
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe:
Jag håller dock med om Wahlgren som en potentiellt genom lyfta bara fram lite risker.
Kommentera