1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481446 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2155129

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
J F K: Dra inte in Styf i detta, det är Sundqvist som står i båset nu och han som ej tar timeout. Det här kan du ej skylla på Styf. Skulle tagit timeout tidigt i andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Dundee: Sundquist kan man dra på en smäll när han i stort sett står med ryggen mot spelet. Helt otroligt att inte agera när hela skiten totalt rasar ihop.

Nu har jag fått ur mig det och vi kommer komma ut som ett helt nytt lag.
För NU har Sunkan tagit en 15 min timeout :)
Kommentera

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
Dundee: Jag skrev att Modo skulle tagit timeout TIDIGT. Vad jag menar är att vi har ramlat ned i den passivitet vi såg under Styf efter jul.
Det är backar som åker hem alldeles för långt. Enström har 10 meter till sin foward, som får ta emot pucken och åka långt in i zon.
Det är forwards som inte markerar motståndarnas backar, utan ramlar ned i knä på målvakten. Sylwander och Karla är experter, men fler har återigen tagit efter.

När man blev rädda, så blev det automatiskt så att man ville inte gå bort sig. Resultatet blir att vi backar hem i någon form av igloo-försvar kring egen målvakt. Motståndarna får fullständigt äga slotet och vi är alldeles för långt ifrån dem för att kunna stoppa dem.

Ja, vi skulle ha tagit timeout för länge sedan och gjutit mod i spelarna igen.
Kommentera