1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2155507

Sv: Modo - Mora 2021-02-24
J F K:

Klar vi inte ska rensa allt, de som skriver att vi behöver byta ut hela laget skriver i affekt. Vi har en hel del bra spelare värda att ingå i laget nästa år, kan vi bara hitta rätt spelare runt dessa samt en vettig tränare så kommer laget vara betydligt stabilare nästa år.

Gör vi rätt tränarrekrytering och får behålla de vi vill så är det egentligen inte så mycket som behövs kompletteras med.

Själv tycker jag följande spelare är bra spelare i HA och värda att ha kvar, kan man hitta rätt spelare runt dessa så kommer de bidra.

Truppen 21/22:
Karla-x-x
Svenningsson-Rockwood-Aagaard
Ohlsson-x-x
Sylvander-Jellvert-x

5 forwards skulle jag vilja in med och behålla de ovan. Fokus på klass till förstakedjan, center och ytter är prioritet 1. Sedan en riktigt stabil tvåvägscenter till tredjekedjan, ska bära mycket tid i BP och kunna stänga ner i slutet av tighta matcher. Skulle tro att andrakedjan kan växa ut att bli riktigt bra om de får spela tillsammans under en säsong, dom verkar redan ha viss kemi och är rätt intensiva allihop. Beroende på vad spelarna kostar kan man kanske ta ner Rockwood och Aagaard till tredjekedjan och hitta bättre spelare till andrakedjan.

Juniorer som ska ha speltid och går in vid skador och avstängningar: Strömgren, Lindewall, Tjärnström

På backsidan så skulle jag kanske vilja bygga om mer men vi har ju en del kontrakt där, av viklund, Mikkelsson, Dahlroth skulle jag nog vilja byta ut en av dom mitt val är någon av Dahlroth/Mikkelson, samt behålla Corrado.

Viklund-Ytterell
Corrado-x
Dahlroth/Mikkelson -x

Två backar in sedan styf och wallinder (om han inte drar till SHL) som sjundeback.

Målvakter: Tex + Peters
Kommentera