1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2157295

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: tror också vi hade tjänat på att en ruskigt etablerad klubb faller ur och få en chock och måste stålbada och dra ner en massa på sånt de aldrig varit tvungen att göra. perfekt.

oskarshamn lever på lånad tid ändå, oavsett om de klarar 1-2 säsonger till kommer de bli ett nytt karlskrona ändå framförallt utan publik som vi har det nu för tiden.

då är frågan vilket lag som passat oss bäst att gått upp, eller snarare vilket vill vi ha kvar?
löven har ju satsat enormt för att gå upp. gör de inte det har jag svårt att tro de kan satsa lika hårt nästa säsong.
timrå, lever ju mkt på att man inte blev brandskattade på alla bra spelare förra säsongen. det lär man bli nu om man inte går upp.

vad tänker ni andra? ska vi hoppas karlskoga tar hem det?
känner väl som säsongen sett ut att timrå är mest värda att gå upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
dempa:

Jag hoppas inte så mycket på något lag egentligen, de som är bäst i slutspelet förtjänar att gå upp om det sedan är bik, timrå, almtuna, löven, västervik återstår att se.

Det enda jag vet är att i en final mellan timrå-löven kommer jag hålla tummarna för Timrå då deras satsning känns mer genuin än lövens, samt att de har en tradition att utveckla och satsa på svenska spelare.

Men ska man vara riktigt egoistisk så hade det bästa varit om bägge missar och typ Västervik,bik går upp samt att ett klassiskt lag som brynäs åker ner.Då har vi bra publiklag i serien.

Men egentligen kvittar det, vi blir inte bättre som organisation bara för att en viss klubb går upp eller åker ur, vi måste göra vår resa oavsett.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
dempa: Vi kommer nog att göra ett oerhört mycket Bättre resultat än både Timrå och Löven. Man pratar om vår budget, men båda de klubbarna gapar över mer än man har råd med.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
dempa: Hoppas att typ Västervik går hela vägen...
Kommentera