1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480789 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2158828

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: "Men låt dom lämna ingen av dem kommer få mer än sporadisk speltid i Rögle och shl som är ett topplag"
"Ärligt vad har Strömgren visat upp i år annat än glimtar av potential, han har ju visat betydligt mindre än Wallinder"

Det här argumentet känner jag så väl igen från en hel del modosupportrar. Jag vet inte om det är någon form av självbevarelsdrift, men så fort någon talangfull lämnar Modo hittar många på anledningar till varför det ändå nog vore bra för oss att de drog härifrån.

Nog fan måste vi väl kunna se längre än vad näsan räcker även i den här klubben?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rockson:

Du ska nog läsa allt, självklar hade jag velat ha de kvar och bygga vidare på dem. Vart har du läst in att det är bra att de drar?

De var snarare en känga mot agenter, föräldrar, shl-klubbar och spelarna själva som stressar fram flytt till en nivå spelaren inte är redo för.

Tror du själv att de håller i shl? Tror du de kommer få mer än sporadisk speltid i shl?

Självklart hade jag hoppats att bägge skulle ta 1-2 år av utveckling på en nivå som passar dem, och ja jag skulle vilja ha dom i laget. Men är de så korkade att de tror de kommer ta en ordinarie tröja i shl så låt dom gå, låt dom lira j20 och fördröja utvecklingen mer än vad spel i ha och modo skulle ha gjort. Slutar det med att de blir utlånade till ha och t.ex VH så visar det ju bara att det var fel samt att de ej bryr sig om klubben som investerat och fostrat dem, då hade de ju lika gärna kunna ta ett år till i klubben och blommat ut för att sedan ta steget och ha större chans att slå sig in i en shl trupp, som Berglund, Hedberg, Norlinder, sellgren gjorde t.ex.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rockson: Vad vill du säga då? Killen vill ju dra och vill inte ha dig som supporter för resten av ditt liv.
Kommentera