1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482837 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2158838

Sv: Apropå ingenting...
Rockson:

Du ska nog läsa allt, självklar hade jag velat ha de kvar och bygga vidare på dem. Vart har du läst in att det är bra att de drar?

De var snarare en känga mot agenter, föräldrar, shl-klubbar och spelarna själva som stressar fram flytt till en nivå spelaren inte är redo för.

Tror du själv att de håller i shl? Tror du de kommer få mer än sporadisk speltid i shl?

Självklart hade jag hoppats att bägge skulle ta 1-2 år av utveckling på en nivå som passar dem, och ja jag skulle vilja ha dom i laget. Men är de så korkade att de tror de kommer ta en ordinarie tröja i shl så låt dom gå, låt dom lira j20 och fördröja utvecklingen mer än vad spel i ha och modo skulle ha gjort. Slutar det med att de blir utlånade till ha och t.ex VH så visar det ju bara att det var fel samt att de ej bryr sig om klubben som investerat och fostrat dem, då hade de ju lika gärna kunna ta ett år till i klubben och blommat ut för att sedan ta steget och ha större chans att slå sig in i en shl trupp, som Berglund, Hedberg, Norlinder, sellgren gjorde t.ex.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Vi pratar ofta om killar som inte ens är gamla nog att köra bil. Klart att de inte alltid är förmögna att ta korrekta/vettiga beslut. Här har ju vår klubb absolut en roll i att förklara vad det innebär att lämna respektive att stanna kvar.

För övrigt var min kommentar inte riktad mot dig. Du är ett känt namn på forumet men jag vet ärligt inte om du skrivit om ämnet tidigare, utan det var bara de citaten jag tog upp som jag ofta tycker dyker så fort någon lämnar Modo.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Bra skrivet. Som sagt, det börjar bli löjligt med våra modojuniorer som drar så fort de får en textrad på NHL.com. Då kan de dra utan att belasta MoDo Hockey och all den tid, pengar och kraft de lagt ner. Dra till SHL direkt. Dra iväg den dag ni skiter i klubbkänslan, så slipper vi fans lägga pengar på er.
Kommentera