1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481599 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2158842

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Vi pratar ofta om killar som inte ens är gamla nog att köra bil. Klart att de inte alltid är förmögna att ta korrekta/vettiga beslut. Här har ju vår klubb absolut en roll i att förklara vad det innebär att lämna respektive att stanna kvar.

För övrigt var min kommentar inte riktad mot dig. Du är ett känt namn på forumet men jag vet ärligt inte om du skrivit om ämnet tidigare, utan det var bara de citaten jag tog upp som jag ofta tycker dyker så fort någon lämnar Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rockson:

Ok, men svarade efter som du citerade mig och jag ville förtydliga att jag inte tycker spelarna är dåliga eller att det är bra att de drar.

Däremot så är det märkligt att de inte kan förstå vad som är viktigt för dem i denna ålder och det är speltid, speltid och speltid samt att gärna vara en spelare som får spela i avgörande lägen. Även fast man är ung så måste man kunna förstå detta.

Men det är väl föräldrar och agenter bakom som trycker på, skulle inte förvåna mig om det är föräldrar/agent som tycker det är märkligt att inte Strömgren/Wallinder fått spela mer i laget, och då väljer att lämna så fort en SHL klubb visar intresse. Om man inte får speltid i ett bottenlag i HA hur har man då tänkt sig slå sig in i ett topplag i SHL? Kanske finns en anledning att man inte spelar i ett bottenlag när man som back är -11 eller när man som forward har brister i spelet och ibland visar glimtar av potential.

Nej det kommer sluta med en utlåning tillbaka till HA, då till en klubb Rögle väljer och som ligger nära så de kan följa spelarna, varför inte stanna ett-två år till och se till att man är redo? Är det så viktigt att få en keps med en SHL logga vid 17-års ålder?

Dags att skrota grannens grabb konceptet då det inte funkar, spelarna drar ju innan vi får nytta av dem och då har vi bara de mediokra kvar som SHL klubbarna ratar.

Ska vi köra grannens grabb så ska spelarna vara bra också, det ska bygga på att vi kan lyfta in 1-2 juniorer som gör laget bättre typ Norlinder/Berglund, inte att vi fyller upp truppen med 5-6 unga mediokra spelare, då är det bättre att värva in spelare utifrån i åldern 22-25 som kan ge minst 2 år i truppen. För t.ex Strömgren har vi fått nytta av en halv säsong.
Kommentera