1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482910 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2159506

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Confusius:

Du måste kanske läsa och förstå vad som sägs och skrivs, har diskuterats här många gånger tidigare.

Du tror att det är vd och styrelse som letat, intervjuat, pratat med agenter samt valt kandidater bland tillgängliga tränare. Det är fel, punkt slut.

Styrelsen är den som skriver avtalet med tränare och alltså rent formellt tillsätter positionen samma gäller sportchef och vd som dom tillsätter. Detta är det widebro och styrelsen bekräftat och svarat på.

Men det är glader som skött processen och identifierat och rekomenderat en kandidat till styrelsen.

Så största felet är gladers som identiferade helt fel tränare. Ska man säga något om styrelsen så kanske dom inte var tillräckligt kritiskt granskande av profilen. Utan gick vidare med det glader rekomenderade?

Förstår du nu, är det klarare att det inte är widebro som ensam ligger bakom värvningen annat än att dom formellt äger sista ordet och ger ok?

Klart glader ska ha mest skit av alla, det är han som byggt truppen, värvat chansningar, varit sen att agera vid skador eller då spelare slutat osv. Att skylla det sportsliga på styrelse eller vd blir helt fel då dom inte har med det sportsliga eller den dagliga verksamheten att göra. Varför ska vi titta högre upp, får vi ett bättre lagbygge då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Rytter:

1. Vem/Vilka anställde Glader???
2. Vem/Vilka tog på sig ansvaret för värvningen av Ville???
Kommentera

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Rytter: Jösses vad du uttrycker dig likt JFK, är ni tvillingar? ;) När någon ifrågasätter er så ska ni håna och förminska, ni är kusligt lika i era åsikter.
Lägg ner den där skiten, härskartekniker biter inte!
Kommentera

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Rytter: vete fan, jag tror inte det hjälper att leta syndabockar nu. På någon nivå har set bestämts att det ska spelas ”Hellkvist-hockey” och det är, troligen tillsammans med en grandios självbild, kärnsn till varför vi sitter där vi gör. Utförsbacken började redan efter SM-guldet
Kommentera

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Rytter:Glader skötte inte den processen. Skärp dej o sluta vara så dryg. Mobbning är aldrig bra i slutändan. punkt slut.
Kommentera