1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478044 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2159622

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Rytter: Hockey är väldigt intressent då på papperet starka lag kan haverera och även tvärt om med svaga lag då.
Jag tror att det handlar mycket om karaktärerna på spelarna, se bara på Modo eller för den delen Brynäs, det finns gott om på papperet starka spelare men vid motgång så blir det haveri. Jag har ingen hjärnkoll på vilka skallar Modospelarna har men det försvann några med rätt skalle inför säsongen tror jag, som Tambellini, Johan Forsberg, Oscar Hedman, Henric Björklund, Matthias From till exempel.
Mjukt virke ger inte starka stommar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo x2 2021-03-02 03
Axle San:

"Hockey är väldigt intressent då på papperet starka lag kan haverera och även tvärt om med svaga lag då."

Troligen därför att det är en sport där det går extremt snabbt och behövs snabba beslut, då är spelarna väldigt beroende av självförtroende/trygghet för att prestera maximalt och få ut sin fulla kapacitet, de bästa hockeyspelarna agerar instinktivt och åker inte och funderar. En dålig start blir en negativ spiral. Räcker att en sådan som Karla åker runt och funderar och tvekar vid pass eller skottläge för att han ska gå från att vara en toppspelare i ligan till en i mängden.

Så som du säger är det nog otroligt viktigt med pådrivare i gruppen, sådana som Enström, Hedman, Björka, Hägga är nog mer saknade än vad man kan tro.
Kommentera