1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480144 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2160139

Sv: Silly season
Modo-Målet: Precis. Jag tror ditt resonemang inte riktigt är vad spelare och ledare inom toppidrott för. Man behöver viss arrogans och självförtroende för att bli en HC exempelvis, och då tänker man väldigt sällan i de banor du resonerar. Man tänker snarare att det här kommer jag att fixa.

Sedan var det ett år sedan vi ledde den hockeyallsvenska finalen. Du får det att låta som att vi aldrig haft framgång, men det stämmer inte. Dessutom har vi producerat massor med talanger och givit fler spelare chansen i SHL än något annat lag mig veterligen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Jag tror givetvis som du att man behöver en stor tilltro till sig själv för att bli en lyckad ledare inom elitidrott, men jag tror inte att vi kan se dessa personer söka sig till andra divisionen och slösa bort några år på att bygga upp något. Tror dessa personer vill tävla med de bästa och på den högsta nivån och då hamnar man där om man har den erfarenhet som efterfrågas av många här inne.

Absolut förra året. Innan dess? Inga större framgångar. Visst vi slutade i toppen av tabellen året efter guldet. Sen är det inte mycket som pekat på en vinnande förening. Så övertid är vi ett strykgäng.
Kommentera