1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

357392 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #2164270

Sv: Silly season
KB65: kör på Sunken! Bättre med tränare utifrån.
Tror stenhårt på Sunken, sunt tänk gällande framgång, verkar få med sig gruppen bra och ska man vara ärlig har han verkligen satt ett bra försvarsspel(bortsett från Mora matcherna). Varför inte förlänga då, helst när allt grader snackar om är kontinuitet.

Tror inte ett dugg på hemvändare som Andersson eller Karin, luktar flopp över det och blir även svårare att sparka en sådan då de har så mycket koppling till Modo.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Balou: Karlin och Andersson har konsekvent lyckats på den här nivån år efter år, med riktiga succéer just den här säsongen. Deras koppling till MoDo är nästan sekundärt i det här fallet.

Sundquist känns som en ytterst beige lösning. Bra för stabilitets skull in till nästa säsong och verkar vara en sympatisk person, men ser inte så mycket mer uppsida hos honom än så.

Ser nästan större risk att vi står här med en ny tränare mitt i säsongen 22/23 efter att vi har sparkat ännu en person som inte levererat, alternativt att han saknar familjen för mycket och lämnar efter ett år. Ännu en gång.

Karlin eller Andersson kan man knyta upp på 3+ år och ge stort utrymme att bygga något då de redan bevisat att de är kapabla till det på den här nivån.
+7
Kommentera