1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2165465

Sv: Silly season
dBrobban:

Han är gränsfall, tror klubbarna vill se ytterligare en bra säsong av honom. Men någon av de sämre klubbarna kan nog tänka sig att värva honom till en tredje/fjärde kedja. Bara hoppas han trivs så bra han säger och vill stanna.

På tal om Karla, tror vi att Leksand är ett alternativ?

Dom har förlängt med Ashton och Camper samt ryktas dra i max v från iko. Sedan lär dom vilja försöka behålla hrivik och cehlarik. Samt att de har unga spelare som fightas om plats i topp 2 kedjorna. Det är trångt i de producerande kedjorna och i pp. Lockas karla av detta och en plats i en tredjekedja? Lämnar hrivik och cehlarik lär man sikta högre än karla som ersättare.

Är inte säker att detta är klubben som drar hårdast i honom, kanske saik och bilda kedja med JJ är mer troligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Bra analys Rytter! Tror som du. Tror man siktar på topp topp!
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Lite som vi sa med Olofsson?

Vore surt om han stack. Men känslan är att han är en person som hedrar ett kontrakt. Han är nog av typen som mer tror att Modo vill bryta på grund av den dåliga säsongen.
Hoppas jag. För 20mål är riktigt bra med tanke på hur dålig försäsong han fick. Och med tanke på att det är hans första säsong som proffs.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Har svårt att se att JJ och Karlkvist skulle göra succé ihop i SHL. Känns som mycket av deras succé berodde på Adam.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Varför skulle Karla skriva 2 år om han tidigt bestämt sig för shl nästa år? Tror fortfarande det finns hopp om att han stannar.
Kommentera