1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480272 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2166089

Sv: Karlskoga - Modo 2021-03-14
Gavelo: En del på forumet är väldigt skeptisk till "Sunken". Desto intressantare då att läsa vad spelare tycker, i det här fallet Sylwander. Från hockeysverige.se ;

Det ser också ut att bli just Sundquist som enligt rapporter har erbjudits ett nytt kontrakt av Modo. Något som välkomnas av Sylwander.

– Jätteroligt att han blir tillfrågad i så fall. Jag tycker han är en väldigt bra tränare och en bra människa som sprider mycket glädje. Sen har han höga krav på allt och alla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2021-03-14
Golden boy : Av vad jag har läst här på hs så är många nöjda med vad Sunken åstadkommit i Modo samt att han uppfattas som en reko herre som har sin specialitet att ”gjuta mod i gruppen”.
Det jag också märkt (undertecknad inräknad) är att många ändå vill se en annan typ av hockey i Modo till nästa säsong och där är många skeptiska till att Sunken är rätt man för uppdraget.
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2021-03-14
Golden boy : samtidigt kan man ju fråga sig vad han skulle svara på frågan.
Om sunken skulle bli nästa säsongs tränare kanske man inte blir så bra behandlad om man sagt att han sög o anledningen eg var de nyförvärv som gjorts till exempel.

Säger inte att han tycker så eller att jag tycker så. Bara att det är en fråga som bara kan få ett typ av svar.
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2021-03-14
Golden boy : Ja han fick aldrig säga vad han tycker om det blev Andersson eller Karlin
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2021-03-14
Golden boy : Skeptiska av fyra skäl. Har ju aldrig riktigt lyckats förutom säsongen i Tingsryd. Har ju ett minderårigt barn i södra Sverige, kan bli "hemlängtan" igen till något "kittlande" längre söderut om han gör succé´. Blev ju bortvald av Modo både när vi valde Björn (vilket jag förstår) och i somras. Borde klargöras varför han valdes bort i somras när han var klubblös. Tror inte han har så mycket kontakter bland spelare som han kan locka hit via sina kontakter i tidigare klubbar (vilket våra andra huvudkandidater har) samt att han inte är något namn som drar folk från andra klubbar för att de vill tränas av han.
Kommentera