1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2167017

Sv: Silly season
Är det verkligen det viktigaste nu vilken tränare ni får? Som jag ser det utifrån så bör ni göra er av med Glader men han verkar märkligt nog få fortsatt förtroende
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
JensB: Tanken verkar vara att tillsätta ytterligare en resurs i den sportsliga organisation. GM, assisterande sportchef eller vad det nu kan vara. Tror det kan vara en bra lösning till nästa år iaf.

Jag tror Glader kan bygga ett kompetent lag om han har en vettig tränare att göra det med. Sen får man utvärdera om han ska fortsätta vara en del av MoDos framtid efter nästa år.
Tror det blir hafsigt att ge sig på jakt efter en ny långsiktig tränarstab samtidigt som man sparkar nuvarande sportchef.
Kommentera

Sv: Silly season
JensB: Supportrarna?
Kommentera

Sv: Silly season
JensB: Ja, eller se till att han får stöttning (och accepterar att få stöd av kunniga). Han har ju uppenbarligen lyckats hitta många väldigt duktiga hockeyspelare, men det har inte funnits någon som helst balans i laget. Att han under en hel säsong aldrig lyckades hitta två centrar för de två första kedjorna är märkligt och får mig att bli rejält tveksam. Förstår han inte skillnaden mellan en center och en ytterforwards roll?

Men, sett till hur fruktansvärt illa vi spelade så är ändå tränare viktigast. Jag har nog aldrig sett ett sämre försvarsspel än det vi presterade under Styf.
Kommentera