1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481388 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2167023

Sv: Silly season
JensB: Tanken verkar vara att tillsätta ytterligare en resurs i den sportsliga organisation. GM, assisterande sportchef eller vad det nu kan vara. Tror det kan vara en bra lösning till nästa år iaf.

Jag tror Glader kan bygga ett kompetent lag om han har en vettig tränare att göra det med. Sen får man utvärdera om han ska fortsätta vara en del av MoDos framtid efter nästa år.
Tror det blir hafsigt att ge sig på jakt efter en ny långsiktig tränarstab samtidigt som man sparkar nuvarande sportchef.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65:

Tycker också att Glader ska få en chans att visa att han kan bygga ett lag och att han lärt sig av misstagen denna säsong.

Fördelen är ju att vi förmodligen då har en SC som är motiverad och har en revanschlust med tanke på den gångna säsongen. Vill han fortsätta verka i en SC roll har han inte råd med ytterligare ett misslyckande för då kommer han vara bränd.

Sedan resonerade han ju själv i en intervju kring misstagen att inte prioritera centersidan samt att lånen var för mycket chansning och att man skulle tagit in en back till tidigare. Så ge han en chans att visa att han lärt sig något av detta och inte gör om samma misstag. Gissar att han kommer jobba stenhårt för att säkra en bra centersida.

Skulle däremot nästa år också bli ett fiasko bygge så är det verkligen dags att byta ut honom.

Finns ju en fördel att slippa byta SC när vi ska byta tränare också, annars blir allt nytt på dessa positioner.

Men gillar verkligen förslaget om att ta in ytterligare en resurs i den sportliga ledningen som kan avlasta och vara bollplank till Glader.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65:
Skall vi gissa att Jan Axel kommer in.
Kommentera