1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483164 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2167030

Sv: Silly season
KB65:

Tycker också att Glader ska få en chans att visa att han kan bygga ett lag och att han lärt sig av misstagen denna säsong.

Fördelen är ju att vi förmodligen då har en SC som är motiverad och har en revanschlust med tanke på den gångna säsongen. Vill han fortsätta verka i en SC roll har han inte råd med ytterligare ett misslyckande för då kommer han vara bränd.

Sedan resonerade han ju själv i en intervju kring misstagen att inte prioritera centersidan samt att lånen var för mycket chansning och att man skulle tagit in en back till tidigare. Så ge han en chans att visa att han lärt sig något av detta och inte gör om samma misstag. Gissar att han kommer jobba stenhårt för att säkra en bra centersida.

Skulle däremot nästa år också bli ett fiasko bygge så är det verkligen dags att byta ut honom.

Finns ju en fördel att slippa byta SC när vi ska byta tränare också, annars blir allt nytt på dessa positioner.

Men gillar verkligen förslaget om att ta in ytterligare en resurs i den sportliga ledningen som kan avlasta och vara bollplank till Glader.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Håller inte alls med dig här. Glader var en felrekrytering från första början. Hur fick han ens jobbet? På vilka meriter? För att han var tränare för ett damlag som redan var grymt bra? Tycker det är uppenbart att han saknar kunskaperna för att vara SC. Detta är elitidrott och vi själva är i ett mycket prekärt läge, det finns inte utrymma för mer misstag. Vi kan inte ha en SC som ska "lära sig" "få en ny chans" " Ska växa in i kostymen". Får vara slut på halvmesyrerna nu. In med en riktig SC, annars kan det sluta med att vi spelar i ettan säsongen 22/23.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Ni som har Facebook, vad skrivs det där om Silly Season?
Kommentera