1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481456 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2167054

Sv: Silly season
Rytter: Håller inte alls med dig här. Glader var en felrekrytering från första början. Hur fick han ens jobbet? På vilka meriter? För att han var tränare för ett damlag som redan var grymt bra? Tycker det är uppenbart att han saknar kunskaperna för att vara SC. Detta är elitidrott och vi själva är i ett mycket prekärt läge, det finns inte utrymma för mer misstag. Vi kan inte ha en SC som ska "lära sig" "få en ny chans" " Ska växa in i kostymen". Får vara slut på halvmesyrerna nu. In med en riktig SC, annars kan det sluta med att vi spelar i ettan säsongen 22/23.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
modomille:

Fast ska man vara ärlig så är det fortfarande svårt att säga att han direkt ha totalt misslyckats än, laget i början såg inte så illa ut så vem vet hur laget hade gått om vi startat säsongen med tex Karlin, Sundqvist eller Andersson som tränare och kommit rätt direkt där i början innan allt självförtroende var krossat.
Och han har ju faktiskt hitta några spelare som ståt ut positivt.
Kommentera

Sv: Silly season
modomille: om vi skulle ha bytt sportchef skulle vi ha gjort det så fort transferfönstret stängde i våras. nu är det för sent att starta en ny rekrytering.

nej, vi kör med glader + extra resurs samt en ny tränarstab, sen får vi hoppas att laget är helt okej så det blir lugn och ro för en gångs skull istället för hela havet stormar, först när det blir lugn och ro som vi kommer se förbättringar på sikt

freddan har varit intresserad av sportchefsjobbet innan, ser gärna att modo delar upp det så som många shl-lag gjort som har dubbla sportchefer med olika ansvarsområden, då kan freddan ta ena delen och glader andra. karlin som tränare alla glada? :)
Kommentera