1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480759 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2167980

Sv: Apropå ingenting...
KRB: Jag tror knappast det ser hemskt annorlunda ut i andra föreningars styrelse. Alla i styrelsen kan inte ha spetskompetens inom elitidrotten. Det finns ett värde i att ha bred kompetens inom juridik, marknad och försäljning osv också.

Sen tycker jag det är intressant att du bara glider förbi Olle Lindqvist som ändå har dömt på elitnivå i 10 år. Känns spontant värdefullt, utan att bedöma hur mycket han egentligen har tillfört.

Jag håller dock med om att det saknas en del kunskap eller engagemang från de som bör stå för det sportsliga i nuvarande styrelse. Men jag vet inte om det nödvändigtvis behöver finnas mer än 3-4 stycken som har en uttalad sportslig roll i styrelsen, bara det är rätt personer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Styrelsedeltagande är väl en bra grej på sin CV, oavsett om det gäller vanliga företag eller Idrott. Känns som att det blir en inavel ibland , styrelseledamöter emellan.

Men vill då lyfta fram vikten av sund ungdomsfostran. Denna bild är så gammal, så den är ett levande bevis på att klubbkänsla har existerat. Vissa ungdomar tror inte det, men man kunde faktiskt bli hyfsad som spelare även om Pappsen tyckte man skulle byta klubb vid 15 års ålder
Kommentera