1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481463 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2174666

Sv: Silly season
Confusius: Vårt försvarsspel ifjol var under all kritik med de spelare vi hade. Norlinder, Hedberg, Berglund, Toby osv. Med tanke på materialet borde vi varit klart bättre defensivt, vilket också är tydligt i vinter...

Ejendal har framförallt tagit Leksand till en ny nivå. Sedan har tränare och sportchef också gjort det bra, men Leksand har väl varit nästan mest aktiv i dyra värvningar.

och som sagt. assisterande tränare i Leksand förtjänar verkligen beröm. Hellkvist har helt övergivit det försvarsspel han hade i Modo. det tror jag aldrig han skulle gjort om någon inte hjälpt honom. Leksand spelar fantastiskt mycket smartare än vi gjort ifjol.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: ..det blir ju bara en ännu tydligare förklaring till att Styf har haft stor del i Modos misslyckande de åren han har varit med. Helt uppenbart nu att Hellkvist fick noll uppbackning av sin assisterande under sin tid i Modo.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Sätter man åsido hur värdelös han är som person, så är Björn en fantastisk ledare. Jag tycker spelsystemet är sekundärt till hans förmåga att få hela gruppen att dra åt samma håll och köpa konceptet till fullo.
Kommentera