1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479634 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2176681

Sv: Silly season
Tarasov: Öppen fråga angående vår nykläckta sportchef.
Ni som är positivt inställda: Vad är det ni tkr är bra med Gradin (förutom att han bor i övik)?
Ni som är neutral/negativa: Vad är farhågorna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Domsjö: Har en bättre känsla än vad jag hade när Svartvadet blev anställd. Gradin är trots allt scout och borde besitta någon sorts kunskap när det kommer till att hitta spelare och dylikt. Att bygga ett lag är förstås ett helt annat jobb, men han är i alla fall redan invigd i branschen och lär ha byggt upp ett stort kontaktnät. Det kryllar väl inte heller av sportchefer på samma sätt som spelare och tränare. Med, eller om, det blir Karlin som tränare så har vi även rekryterat en tränare som har stor erfarenhet av ligan och svensk ishockey. Visst kan det gå åt helvete, det brukar ju göra det, men jag har själv inga förslag på vilka som hade kunnat vara bättre lämpade.
Kommentera

Sv: Silly season
Domsjö:
Hans kontaktnät och erfarenhet iom hans nuvarande jobb är väl kanske största fördelen. Har hört att han är en sån som törs säga vad han tycker vilket kan tyckas självklart men inte alltid är det.
Att han är kompis med Foppa är inte att förakta med tanke på att han tydligen varit jävligt less på hur saker skötts senaste tiden, ingen slump att han inte syntes till vid jubileet. Han är ju trots allt sponsor förutom ikon.
Kommentera

Sv: Silly season
Domsjö: Jag är positivt inställd.
Han har varit involverad som ledare från knatte till junior till herrhockey. Upplever han som hockeykunnig och har haft kloka saker att säga i Allehandas livesändningar som han har medverkat i på sistone. Saker som resonerar med mig.
Bör även ha ett bra kontaktnät och öga för spelare från hans jobb som scout.

Sen är just det faktumet att han brinner för MoDo och bor i Övik ett stort plus.
Kommentera