1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482565 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2177062

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Blir intressant att se vilka förändringar som kommer genomföras i Modo.
Nåt jag VERKLIGEN hoppas man tar på allvar är kritiken som framkommit om hur man tränar. Man anlitar Modo sports academy på timme, är det verkligen klokt?
Detta är en punkt som fått rätt mycket kritik genom åren, men man verkar köra på i samma uppnötta hjulspår vilket känns oerhört märkligt.
Att träningens kvalitet helt beror på vilken A-lagstränare man har är också en svaghet, och säsonger som denna förstår man att det blir extremt otydligt och oeffektivt.

Kan också störa mig nåt enormt på att vid frågor om just träningen kommer svaret att ”alla lag tränar ungefär lika” osv, man borde väl med våra förutsättningar vilja ligga i absolut framkant?!
Modo ska driva på utvecklingen, inte följa den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: ja, men om jag får vara djävulens advokat. Ni som ställer er kritiska till träningsupplägget. Vad har ni på fötterna för kritiken förutom att det ser ut som att vi är dåligt tränade när vi förlorar? Vad har ni för insyn? Vad är upplägget? Vad är ett bättre upplägg?

Det jag upplever är att kritiken är onyanserad och mig veterligen har jag inte läst eller hört att Modos upplägg i hur de bedriver träning och testning är dåligt på något sätt, förutom att det varit för få på plats tidigt på säsongen vilket varit avhängigt kontraktsläget...

Kan vi få lite konkret och faktabaserad diskussion om Modos träningsupplägg?
Kommentera