1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480400 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2179204

Sv: Apropå ingenting...
Clay.2: Imponerande att du kan håna Dahlén när han alltså avgör matchen i 4:e perioden?! Jag är ju lite partisk (eftersom jag faktiskt gillar Timrå), men finns det ngn som kan klaga på det sätt som han avgör matchen? 🤔

Ber om ursäkt till alla Modoiter för Timrårelaterat inlägg i er bok.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Lub: Kul att vi vann .. ja och skönt !
Men man kan kräva mer av laget och en spelare som uträttar sågott som inget under matchen !
Man kan ha krav på ett lag och spelare som utnämner sig som de bästa .
Det existerar på vårt Timrå hockeysnack vad jag vet , där rullar huvuden ofta både hit och dit även på andra supportrar än mig .
Eller hur !
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Lub: Det går att håna Dahlen fast det känns fel, för någonting är inte som det ska där. Han är alldeles för bra för serien, men ändå är han kvar. Hans uttalanden om Modo är direkt märkligt. Visst har det alltid varit gliringar, men killens är inte i närheten av vad Svartvadet, Warg, Nubben eller annan sagt. Dahlen försvinner i tuffa matcher och verkar rätt ointresserad av att hjälpa till defensivt, men klarar sig för båda hans kedjekamrater tar hans jobb.

Han måste fundera på hur han ska ta sig ur det här. Ska han bli en stjärna som kan ta sig till NHL eller vill han glida omkring mellan allsvenskan och SHL resten av sitt hockeyliv? Har han inga ambitioner? Fan de flesta skulle göra vad som helst för den talangen.
Kommentera