1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2179207

Sv: Apropå ingenting...
Lub: Det går att håna Dahlen fast det känns fel, för någonting är inte som det ska där. Han är alldeles för bra för serien, men ändå är han kvar. Hans uttalanden om Modo är direkt märkligt. Visst har det alltid varit gliringar, men killens är inte i närheten av vad Svartvadet, Warg, Nubben eller annan sagt. Dahlen försvinner i tuffa matcher och verkar rätt ointresserad av att hjälpa till defensivt, men klarar sig för båda hans kedjekamrater tar hans jobb.

Han måste fundera på hur han ska ta sig ur det här. Ska han bli en stjärna som kan ta sig till NHL eller vill han glida omkring mellan allsvenskan och SHL resten av sitt hockeyliv? Har han inga ambitioner? Fan de flesta skulle göra vad som helst för den talangen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Dahlén har väl varit supertydlig i intervjuer på senaste. Efter körtelfebern ville han tillbaka och ta upp Timrå och börja om. Nu åker han över igen efter denna säsong. Han har gjort massor av mål i viktiga matcher? Jörgen Jönsson, svartvadet, Thörnqvist är väl solida hockeyspelare trots att dom aldrig lyckades i NHL? Ingen skam över det tycker jag, NHL är en tuff liga att slå sig in i.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: var på väg att säga "timrås egen conny".
Men det kändes fel åt båda vägar.
Kommentera