1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483078 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2179592

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tycker du har fel, vi var verkligen inte efter de lag jag nämnde i mitt tidigare inlägg inför säsongen 19/20, Vi hade enligt mig det bästa laget i As tsm med Löven, inför säsongen 20/21 hade vi ett topp 6 lag isch och hittills har vi inte blivit starkare, iofs har vi inte värvat något officiellt än men i dagsläget är vi efter många lag.
Jag tror tex inte löven kommer förlora några spelare, det finns helt enkelt inte några som sticker ut.
Timrå kommer förlora 3-4 spelare om man inte går upp, Mora 2, kanske 3, AIK nog ingen på förhand, SSk möjligtvis någon men så har man plockat in (enligt mig redan spännande spelare som tex Harju) osv.
Men vi kanske pratar om olika säsonger?

Jag tror inte heller att målsättningen var det som slog sönder våran säsong, men det är en bidragande orsak när fans, media och sponsorer sätter press på laget som inte klarar av att hantera pressen, precis det problemet Modo haft sedan man steg ner i As.

Därför känns det korkat att gå ut med en hög målsättning och redan direkt sätta press på laget utan att veta hur dem kommer reagera, jag tycker du har helt fel när du menar att man sätter upp ursäkter.
Jag kallar realism där man sätter ett mål att nå slutspel, sen under resans gång kan man omförhandla målsättningen men att gå ut och sikta på toppen sätter bara press och skapar inget positivt öht.
Kravbilden skall vara skyhög men målsättningen skall vara realistisk och hellre i underkant än i överkant.

Det flesta idrottare sätter små mål att nå ett efter ett, blir målsättningen för stor är det oerhört lätt att tapp focus och tro på det man gör.

Men jag gillar att Hinken vill göra oss till en sekt som alla utanför gränserna hatar, kan iofs låta märkligt men jag tror hårt på att skapa en gemenskap, en familj som Håkan Loob skulle ha sagt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Tror du underskattar hur mycket rörelse det kommer vara bland topplagen i allsvenskan. Alla går inte till högre ligor, det flyttas mellan lagen i ligan också.

Förutsatt att de inte går upp:
Löven - Vesel har gjort en jättebra säsong och verkar ha stort intresse. Andreasson är redan ”klar” med Luleå. Deilert till AIK. Kommer garanterat försvinna några till också, speciellt en del av amerikanerna.

Timrå - Dahlén, Lööke, Lundin, Hartmann, Hardegård, Lodin är högintressanta för samtliga klubbar. Albin C, Svensson har nog imponerat flera också. Tror nog Nubben kan lyckas behålla typ Lodin och nån till, men nog lär det försvinna en hel del vid missat avancemang.

Södertälje - Hugo Gustafsson ”klar” för Växjö, Olesen ”klar” för Brynäs. Kahialainen och Lindbäck ryktas bort.

Mora - Larsson, Ljunggren och Eklind placeras i SHL-klubbar. Werner och OSL är högintressant.

Karlskoga - Roos och Linus Karlsson till SAIK. Björka har kopplats ihop med Oskarshamn.

Det är mycket spets som försvinner i samtliga lag. Som vanligt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: 5-7 spelare har självaste Nubben sagt ,spelar ingen roll serie vi är i .
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Vi tycker alltså helt olika. Topp fem tycker jag är en låg målsättning för ett lag mer högst eller näst högst budget. allt annat tycker jag vore direkt löjligt och jag håller inte med om att idrottare sätter låga mål. Däremot kanske de kommunicerar någonting annat, men låg målsättning är ofta låga ambitioner.

Tappar Mora bara två spelare så swishar jag fem tusen till fonden.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Blir kul att få tillhöra en sekt. Sektmedlem i MoDo Hockey, man är stolt. Ville ju att de skulle göra ett studiebesök i Karlstad. Kan man hoppas på riktigt, att laget ger allt mot Tingsryd hemma hädanefter...
Kommentera