1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480194 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2194374

Sv: Silly season
J F K: Peters är väl fortfarande inte bekräftad att han drar? Tex och Peters är ett kanonmålvaktspar på HA-nivå. De skulle kunna stå 50-50 och utvecklas av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
M Horava: Jag tänker såhär.

Modo gick ut med att Mikkelson lämnar för 1v sedan typ.
Han hade samma kontrakt som Peters hade gällande shlspel andra året.
Denna affären med Tex har ju varit på bordet sedan säsongen tog slut garanterat och det vet Peters om.

Att då inte gå ut med att Peters också lämnar samtigt som de gick ut med Mikkelson skulle lämna tyder på att intresset för spel finns kvar hos Peters. Kan också tyda på att Tex gått med på att det blir 50/50 mellan målvakterna då Andreas Eriksson sade att han har lite att jobba på där.

Ska vi ta lärdom av denna säsongen och satsa nästa år tycker jag dem är helt rätt ute i att förhandla med Peters också!
Kommentera

Sv: Silly season
M Horava: Sen tror jag om Peters kommer stanna så tror jag han kommer tycka detta är skönt att det kommer bli en " kamp " om första spaden..
Kommentera

Sv: Silly season
M Horava: Innan Gradin blev sc uttalade han sig i en intervju i Allehanda att det vore onödigt dyrt med både Peters och Tex, så jag skulle tro man kommer landa någon från div1.

Nåt som är väldigt glädjande är att Andreas Eriksson varit duktig att utveckla de målvakter vi haft här senaste åren, ska också komma ihåg att det var han som scoutade och fann(?) Peters vilket blev en riktigt lyckad värvning trots rätt mediokra stats sedan tidigare.
Det är också intressant att Eriksson försäger sig lite i intervjun och nästan kritiserar Tex för att vara dåligt tränad. Jag tror Eriksson vet vad han gör.
Kommentera